Arrow
Arrow
Slider

Side-events

Zaterdag 2 februari

FZ Forza Jeugdtoernooi

 

Wanneer
Op zaterdag 2 februari 2019 wordt tijdens de FZ Forza Nederlandse kampioenschappen een leuk jeugdtoernooi georganiseerd.

Wie
Ben je jeugdspeler, dan kan je inschrijven voor dit toernooi.

Er wordt gespeeld in de leeftijdscategorieën U11, U13, U15 en U17. Per leeftijd kan worden ingeschreven in het mannenenkel, vrouwenenkel, mannendubbel en vrouwendubbel.Jeugdspelers die competitie spelen en jeugdspelers die geen competitie spelen zullen niet bij elkaar worden ingedeeld.

Waar
Het FZ Forza Jeugdtoernooi vindt plaats in Topsportcentrum Almere.

Inschrijven
Inschrijven voor dit toernooi kan nog tot en met zondag 28 januari 2019 om 23.59 uur. Inschrijven kan via: http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx…

#badminton FZ FORZA Nederland/België

Zondag 3 februari

Mixtoernooi ABC’14

Opnieuw organiseert de Almeerse Badminton Club ABC’14 voor de 7e keer het Mixtoernooi in de Breedtesporthal te Almere. Aan dit toernooi mogen spelers van het niveau Divisie, hoofdklasse-competitie t/m recreanten meedoen.

Om iedereen zoveel mogelijk te laten spelen zullen alle mix-dubbels in poulevorm gespeeld worden. De organisatie streeft ernaar iedereen 5 of 6 wedstrijden te laten spelen.De inschrijving is nog geopend tot 26 januari 2019. Klik hier voor informatie over het toernooi.

Meelopen aan de hand van badmintontoppers

Voor de FZ Forza NK 2019 zijn we op zoek naar kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar, die tijdens de finales op zondag 3 februari 2019, aan de hand van de finalisten de badmintonarena willen betreden.

De finales vinden plaats op zondag 3 februari 2019 vanaf 13.00 uur in het Topsportcentrum in Almere. De ouder/begeleider kan in de voorverkoop met korting een toegangskaart aanschaffen via kaartverkoop FZ Forza NK 2019.

Aanmelden kan via: https://www.flexmail.eu/f-95772afd61967f3a