Arrow
Arrow
Slider

Side-events

Zaterdag 1 februari

7e Open Nationaal Jeugdtoernooi FORZA NK 2020

Wanneer
Op zaterdag 1 februari vanaf 09.00 uur wordt tijdens de FZ Forza Nederlandse kampioenschappen voor de zevende keer het Open Nationaal Jeugdtoernooi georganiseerd.

Wie
Jeugdspelers van O11, O13, O15 en O17 jaar kunnen zich inschrijven in diverse klassen.

Er is een splitsing op sterkte in het enkelspel in alle klassen. Het toernooi  is bestemd voor Jeugdspelers zonder ervaring, jeugdspelers uit de Junioren Competitie en voor spelers die maximaal 6e Divisie Senioren Competitie spelen. Er kan gespeeld worden met Nylon en Veren shuttles.

Elke deelnemer heeft gratis toegang tot de NK en begeleiders kunnen toegangskaarten met korting kopen. Voor 27 januari en bij digitale betaling bedraagt een toegangsbewijs € 4,00 per stuk en € 6,00 voor elk volgend kaartje.

Waar
Het 7e Nationaal Jeugdtoernooi FORZA NK 2020 vindt plaats in Topsportcentrum Almere.

Speelschema’s
De speelschema’s en uitslagen zijn te vinden op: http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx…

Zondag 2 februari

Mixtoernooi ABC’14

Opnieuw organiseert de Almeerse Badminton Club ABC’14 (alweer voor de 8e keer) het Mixtoernooi in de Breedtesporthal te Almere. Aan dit toernooi mogen spelers van het niveau Divisie, hoofdklasse-competitie t/m recreanten meedoen.

Om iedereen zoveel mogelijk te laten spelen zullen alle mix-dubbels in poulevorm gespeeld worden. De organisatie streeft ernaar iedereen 5 of 6 wedstrijden te laten spelen. Klik hier voor informatie over het toernooi.

Meelopen aan de hand van badmintontoppers

Voor de FZ Forza NK 2020 zijn we op zoek naar kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar, die tijdens de finales op zondag 2 februari 2020, aan de hand van de finalisten de badmintonarena willen betreden.

De finales vinden plaats op zondag 2 februari 2020 vanaf 13.00 uur in het Topsportcentrum in Almere. De ouder/begeleider kan in de voorverkoop met korting een toegangskaart aanschaffen via kaartverkoop FZ Forza NK 2020.

Aanmelden kan nog tot en met 31 januari via: https://www.flexmail.eu/f-95772afd61967f3a